Mlada generacija smo bolj kot kdajkoli za življenje. V Ameriki gibanje za življenje nikoli ni bilo tako množično, kot je danes. Mladi se zavedamo, da nam manjkajo bratci in sestrice, sošolke in sošolci, prijateljice in prijatelji. Vse zato, ker nekateri prepričujejo mame, da so njihovi otroci njihovo telo in z njimi lahko počnejo, kar jim paše. Pa ni res! Mali otroček v maternici je živo bitje. In Angelca Likovič si je upala to povedati v eter. Vedela, da je to v medijskem življenju samomor. To je vedela in zavestno sprejela in kljub temu zagovarjala svoje stališče v bran najbolj nemočnih - nerojenih fantkov in punčk. To pa je dejanje poguma. Zato je Angelca Likovič pro-life predsednica!

Angelca Likovič je edina kandidatka, ki se zaveda, da je slovenski narod na prelomni točki. Trenutno število otrok je premajhno, da bi ti otroci, naša bodočnost, zagotovili obstoj slovenskega naroda naslednjih 100 let. Nihče drug od kandidatov si ne upa izpostaviti tega niti demografskega problema, kaj šele njegove rešitve.

Edina, ki se zaveda, da mladi nimamo stanovanj, da bi si lahko ustvarili družine, je zopet Angelca Likovič. Zato je že objasnila, da se zavzema za brezplačni najem mladim parom za premostitev prvega stanovanjskega problema.

Taka kandidatka nam je mladim v ponos in navdih, saj vemo, da je to edina pot, ki prinaša spremembe in pravičnost v našo državo in naša življenja.

Angelca, mi te podpiramo!